mandag, desember 19, 2005

NR. 11.

Ryktene sier at det blir en laaaang juleferie. I skrivende stund er oppstart neste semester satt til 09. januar. Til gjengjeld skal vi ha ped.- eksamen den 11. M.a.o. julas litteratur er allerede bestemt. Deilig. Med et konkret innhold mangler det å strukturere tida. Det å lande etter to muntlige eksamener bør på en måte ikke ta for lang tid. Faren for at lesetida blir svært kort er overhengende, hvis matematikkbøker og norskbøker ligger framme og frister. Skulle du være i samme situasjon, kan jeg foreslå at ikkerelevant litteratur ryddes langt vekk, for en tid. Blir det kjedelig å bare lese, så sett noen tanker ned i skriftform. På bloggen kanskje?

4 Comments:

Blogger Trude said...

Lykke til på pedagogikkeksamen, Sverre! Gikk det bra på de eksamenene du hadde før jul? Kjenner jeg deg rett gjorde det nok det... :-)

Bloggen din er mye bedre å lese nå. Fint at du har endret den.

Du er vel ferdig med studiet til våren, du, er det ikke så? Hadde ikke du noe fra før?

7/1/06 10:46  
Blogger Jan Sverre said...

Jo det stemmer det, Trude!

Ferdig til våren, eller antagelig den 13. juni. Da er siste eksamen lagt. Skjønner ikke hvorfor de skal korte ned skoleåret. Vi kunne godt hatt eksamen en uke seinere og fått noen forelesninger den siste uka. Men det handler vel om at sensor også skal ha ferie...

Joda, det gikk bra med eksamenene før jul. Fikk på en måte igjen for å være med på alle forelesningene og lese litt ekstra.

Enn du da? Er du ferdig dette året, eller må du ta flere fag?

7/1/06 20:30  
Blogger Elin`s blogg said...

Juleferie ja Sverris... selv gleder jeg meg til sommerferien jeg!

Må berømme deg stort for opplegget du har satt opp for skoleovertagelsen. Du er jommen meg en flittig og flink fyr! Heldige er de elevene som får en så engasjert lærer..

Og rødt eple får du til mandag ... :)

Elinsen

21/1/06 15:38  
Anonymous Anonym said...

Hallo Broder'n!
På tide med litt oppdatering av bloggen din - siste gangen er 11/12? Ellers så er det hyggelig å sjå og lese tilbekmeldinger fra studiekameratene dine - det går tydeligvis bra - og du er flittig og grundig som vanlig! Ta ellers en kikk innom her en gang i mellom: wwww.tynset-sjukehus.no.
Stein T

22/1/06 15:27  

Legg inn en kommentar

<< Home