mandag, juni 19, 2006

ORGANISATORISK NIVÅDIFFERENSIERT UNDERVISNING

Jeg snakker litt om viktigheten av å ha en aktiv blogg. Selv har jeg ikke hatt tid til så mye annet enn å lese til eksamen. Et par gruppe-/fordypningsarbeider har også opptatt tiden. Visste du at noen skoler fortsatt driver med "Organisatorisk nivådifferensiert undervisning"? Dette emnet har jeg sammen med med tre andre studenter undersøkt nærmere. I oppgavens gang lærte jeg mye om emnet og tilegnet meg kunnskap om elevers læringsmuligheter. At dette er noe som likner svært mye på tidligere kursplaninndeling er oppsiktsvekkende da denne "undervisningsformen" som kjent ble fjernet i undervisningsplanen som kom i 1974. Vil du vite mer om våre funn, må du gjerne ta kontakt.

Nå er det sommerferie og jeg er ferdig adjunkt etter tilsammen litt over fire år ved lærerskolen. Og jobben til høsten er allerede bestemt og jeg kan bare kose meg å glede meg til skolen begynner. Nyt livet, dere!

1 Comments:

Blogger Emma said...

Hei,
tok en runde i bloggene idag og fant et nytt innlegg fra deg. Jeg er veldig interessert i å få rede på hva dere fant i undersøkelsen. Har vel en oppfatning av at skolen bruker metoden som en måte å tilpasse undervisningen alle elever. Om dette er metoden kan vel diskuteres. Dette er vel også avhening av elevenes og lærernes tilrettelegging.

Hadde hvert fall vært interessant å få vite mer.

Gratulere med å være ferdig!! Er spent på å få høre hvordan det kommer gå i den nye jobben. Men før det må du slappe av og ha en fin sommer!!

Hilsen Emma

20/6/06 20:55  

Legg inn en kommentar

<< Home